Placido Domingo Jr. susține două concerte extraordinare la Constanța, în luna martie

Placido Domingo Jr., care a moștenit de la celebrul său tată pasiunea pentru muzică, va susține două concerte extraordinare, pe 15 și 16 martie, de la ora 19.00, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“.

Alături de Placido Domingo Jr. vor mai evolua, sub bagheta maestrului Lucian Vlădescu, sopranele Alexandra Coman și Daniela Vlădescu, dar și baritonul Stefan Popov.

Concertul se va desfășura cu participarea orchestrei și corului Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“, condus de maestrul Adrian Stanache. 

Născut în Mexic, în 1965, Placido Domingo Jr. a trăit într-un mediu artistic elevat fiind „expus“ de mic celor mai bune voci ale muzicii de operă, datorită faimosului său tată, tenorul Placido Domingo. În muzică și-a găsit propriul drum: și-a dedicat o bună parte din viață compoziției și activității de producător. A compus piese pentru tatăl său, dar și pentru Jose Carreras, Luciano Pavarotti și alți artiști de renume precum Michael Bolton, Vanessa Williams, Sarah Brightman, Diana Ross. Încurajat de tatăl său să-și pună vocea în valoare, Placido Domingo Jr. și-a făcut debutul internațional abia în 2010.

Pe 17 aprilie, Placido Domingo Jr. va susține un concert extraordinar și pentru publicul din capitală, la Sala Palatului, unde va cânta cu Orchestra Metropolitană București, sub bagheta lui Daniel Jinga.

concert extraordinar placido domingo jr constanta

Bilete

Tichetele pentru cele două concerte extraordinare de la Teatrul „Oleg Danovski“ au prețuri de 40 și 50 de lei, în funcție de locul ocupat în sală. Pensionarii vor plăti 20 sau 25 lei pentru un bilet, în funcție de locul ocupat în sală, iar copiii, elevii și studenții, doar 8 lei.

Tichetele se pot achiziționa de la agenția de bilete din incinta Teatrului „Oleg Danovski“, care este deschisă în zilele de luni, miercuri, joi și vineri, între orele 11.00 și 17.00, fiind închisă doar marțea. Sâmbătă și duminică, agenția funcționează, doar în zilele în spectacole, în intervalul orar 18.15-19.00. În cazul în care nu sunt programate spectacole în aceste ultime două zile ale săptămânii, agenția va fi închisă. Rezervări telefonice se fac doar în timpul programului de funcționare al agenției, la numărul de telefon 0241.481.460.

Începând cu 1 ianuarie 2019, biletele la evenimentele Teatrului „Oleg Danovski“ (cu excepția serilor lirice și camerale din foaier și a spectacolelor pentru copii) se pot achiziționa și online prin intermediul entertix.romyticket.ro sau direct de tnobconstanta.ro/bilete/. Pentru achiziția online de bilete, se aplică un comision peste valoarea biletelor. Plata se poate face online cu cardul. Tichetele pot fi cumpărate și din rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *