Teatrul „Oleg Danovski“ redeschide stagiunea cu Gala Anului Nou

După o minivacanță binemeritată, artiștii Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ le dau întâlnire spectatorilor, la redeschiderea stagiunii, cu o Gală de Anul Nou.

Prima întâlnire a anului 2022 va aduce pe scena tomitană artiștii lirici, balerinii, orchestra și corul Teatrului „Oleg Danovski“, într-un regal al bunei dispoziții.

Gala Anului Nou este programată duminică, 9 ianuarie, de la ora 18.30, iar biletele se pot achiziționa online, dar și de la agenția teatrului, deschisă joi, între orele 11.00 și 15.00, precum și în seara evenimentului, în intervalul 17.15-18.15. În zile de 7 și 8 ianuarie, agenția de bilete este închisă.

Conducerea muzicală a galei va fi asigurată de dirijorul Tiberiu Dragoș Oprea.

gala-anului-nou-razvan-sararu

Vor urca pe scenă sopranele Laura Eftimie, Elena Rotari, Ionela Duma și Mihaela Ionescu, mezzosopranele Lucia Mihalache și Gabriela Dobre, tenorii Doru Iftene și Răzvan Săraru, precum și baritonii Marius Eftimie și Cristian Caragea.

Momentele coregrafice vor fi susținute de artiștii Direcției de Balet: Adrian Mihaiu, Mizuki Kubota, Cătălina Iliescu, Iguacel Sanchez, Bogdan Bîrsănescu, Megumi Higuchi, Marius Marin Adrian și Ștefan Răuț.

În programul lunii ianuarie se mai regăsesc șase spectacole și două recitaluri lirice.

Share:

One thought on “Teatrul „Oleg Danovski“ redeschide stagiunea cu Gala Anului Nou

 • 4 ianuarie 2022 la 18:27
  Permalink

  Felicitari pentru ca ne bucurati sufletele!
  Vom fi in sala cu toats familia, mici si mari!
  🥂🍾👏

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *