Duminica lui „Don Pasquale“, la Teatrul „Oleg Danovski“

Se anunță o duminică relaxantă, cu multă bună dispoziție, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“. Motivul de bucurie îl constituie (re)întâlnirea cu faimoasa opera bufă „Don Pasquale“, de Gaetano Donizetti, programată într-o zi specială, de Dragobete.

Spectacolul, programat de la ora 18.30, îi va avea în rolurile principale pe basul Orest Pâslariu din Bucureşti, în rolul bătrânului și ursuzului Don Pasquale, baritonul Marius Eftimie, care îl va interpreta pe abilul doctor Malatesta, soprana Smaranda Drăghici, în rolul șiretei Norina și tenorul Mihai Urzicana, în cel al îndrăgostitului nepot Ernesto.

Din distribuție mai fac parte: Laurenţiu Severin, Ştefan Lepădatu, Cezar Gribinic, Daiana Gavrilescu, Mihaela Tănase și Adrian Renea.

La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Gheorghe Stanciu.

Bilete

Pentru întâlnirea cu „Don Pasquale“, copiii, elevii și studenții vor plăti pe un bilet 8 lei, pe baza carnetelor de note vizate de zi, iar pensionarii, 15 lei, pe baza talonului de pensie. Biletele fără reduceri au prețuri de 20, 25, 30, 40 și 50 lei, în funcţie de locul ocupat în sală, conform diagramei sălii.

Tichetele se pot achiziționa de la agenția de bilete din incinta Teatrului „Oleg Danovski“, care este deschisă în zilele de luni, miercuri, joi și vineri, între orele 11.00 și 17.00, fiind închisă doar marți. Sâmbătă și duminică, agenția funcționează doar în zilele în spectacole, în intervalul orar 17.45-18.30. Rezervări telefonice se fac doar în timpul programului de lucru al agenției, la numărul de telefon 0241.481.460.

Începând cu 1 ianuarie 2019, biletele se pot achiziționa și online (cu excepția serilor lirice și camerale din foaier și a spectacolelor pentru copii) prin intermediul entertix.romyticket.ro sau direct de tnobconstanta.ro/bilete/. Pentru achiziția online de bilete, se aplică un comision peste valoarea biletelor. Plata se poate face online cu cardul. Tichetele pot fi cumpărate și din rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Sursă foto: Teatrul „Oleg Danovski“

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *