Pe 8 martie, Don Quijote pleacă în căutarea eternului feminin

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ invită publicul să se întâlnească duminică, 8 martie, cu visătorul hidalgo Don Quijote, plecat în căutarea eternului feminin, întruchipat de Dulcineea.

Spectacolul de balet în două acte, cu o coregrafie de Mihai Babușka, adaptată după cea clasică a lui Marius Petipa, îi va aduce în fața publicului pe Stewart Douglas Callum, Mizuki Kubota, Cătălina Iliescu, Bogdan Bîrsănescu, Ștefan Răuț, Keito Shimomura, Mayu Takahashi, Yuria Soeta și Mayura Takase.

Scenografia este realizată de Adriana Urmuzescu.

Spectacolul are o durată de aprox. două ore și o pauză.

Biletele au prețuri de 20, 25, 30, 40 și 50 lei, 15 lei – pensionari și 10 lei – elevi, copii, studenți. Ele se pot procura de la agenția din incinta teatrului, dar și online, dar și online, accesând   www.tnobconstanta.ro/bilete și în rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Rezervările telefonice se fac doar în timpul programului la numărul de telefon 0241.481.460. Acestea sunt valabile 24 de ore. Cu 48 de ore înaintea începerii evenimentului nu se mai pot face rezervări pentru titlul respectiv.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *