„Ocolul Italiei în 14 etape“, la Muzeul de Artă Constanța

Cei care doresc să aprofundeze limba natală a lui Umberto Eco sunt așteptați joi, 27 februarie, de la ora 17.00, la Muzeul de Artă Constanța, pentru a participa la lansarea volumului „In Giro per l’Italia in 14 tappe. Corso di Lingua e Civiltà italiana per parlanti rumeno“ / „Ocolul Italiei în 14 etape. Curs de limbă şi Civilizație italiană pentru români“.

Volumul este semnat de lect. univ. dr. Marinela Vrămuleț de la Specializarea Italiană din cadrul Facultății de Litere a Universității „Ovidius“ Constanța (UOC), Marcello Silvestrini (Perugia, Italia) și Lidia Cazacu (Chişinău, Republica Moldova).  Evenimentul deschide o serie de manifestări ce vor avea loc în cadrul unui proiect intitulat „Întâlniri culturale italiene”.

Despre volum vor vorbi, alături de autoare, lect. univ. dr. Daniela Crăciun și lect. univ dr. Iuliana David de la Facultatea de Litere a UOC, precum și prof. Angela Doicescu de la Colegiul Național de Arte „Regina Maria“ din Constanța.

Evenimentul editorial va continua cu un spectacol susținut de studenți ai Facultății de Arte, Secția Interpretare muzicală-Canto din cadrul UOC, sub îndrumarea prof. univ. dr. habil. Ioan Ardelean.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *