„O, sole mio!“, cântec, veselie și… soare ca în Italia

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ așteaptă publicul, și în această seară, în sala de spectacole, pentru a asculta celebre canțonete, printre care și „O, sole mio!“, celebra canțonetă napolitană care dă și numele divertismentului muzical propus azi, de la ora 18.30.

Spectacolul este gândit de mezzosoprana Gabriela Dobre, care a conceput și scenariul, regia, scenografia, precum și light-design-ul spectacolului.

Soliștii divertismentului muzical „O sole mio!“ sunt: Daniela Vlădescu, Lucia Mihalache, Smaranda Drăghici, Stela Sîrbu, Silvia Simionescu, Ionela Duma, Raluca Daraban, Gabriela Dobre, Mădălin Băldău, Doru Iftene,  Cristian Parmac, Laurenţiu Severin și Bogdan Ocheşel.

Începând cu 1 ianuarie, biletele pentru evenimentele organizate de Teatrul „Oleg Danovski“ (cu excepția serilor lirice și camerale din foaier și a spectacolelor pentru copii) pot fi achiziționate online prin intermediul entertix.ro/ myticket.ro. Pentru achiziția online de bilete, agenția de ticketing entertix.ro aplică un comision peste valoarea biletelor. Plata se poate face online cu cardul, prin transfer bancar sau cu plata ramburs, la curier. Tichetele pot fi cumpărate și din rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Cei care aleg varianta clasică de achiziționare a biletelor trebuie să știe că agenția de bilete din incinta Teatrului „Oleg Danovski“ este deschisă în zilele de luni, miercuri, joi și vineri, între orele 11.00 și 17.00, și este închisă doar în zilele de marți. Sâmbătă și duminică ea funcționează doar în zilele în care sunt spectacole, în intervalul orar 17.45-18.30. Rezervări telefonice se fac doar în timpul programului de lucru al agenției, la numărul de telefon 0241.481.460.

Acesta este cel de-al doilea eveniment al anului 2019 la Teatrul „Oleg Danovski“ după excepționalul Concert de Anul Nou, sub bagheta dirijorului Florin Totan, care a redeschis, pe 12 ianuarie stagiunea 2018-2019. Următorul eveniment de pe agenda culturală a lunii ianuarie, „Un centenar de muzică românească“, va avea loc de Ziua Culturii Naționale, pe 15 ianuarie, de la ora 18.30.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *