Baletul „Giselle“, în această duminică, la Teatrul „Oleg Danovski“

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ îi invită pe constănțeni, duminică, 19 mai, de la ora 19.00, pentru a urmări spectacolul „Giselle“, pe muzica lui Adolphe Adam cu o coregrafie clasică semnată de Jean Coralli, Jules Perrot și Marius Petipa, pusă în scenă de Monica și Horațiu Cherecheș.

Din distribuția spectacolului fac parte: Stewart Douglas, Mizuki Kubota, Bogdan Bîrsănescu și Cecilia Ursul, alături de ansamblul de balet.

Bilete

Biletele au preţuri de 20, 25, 30, 40 și 50 lei, în funcţie de locul ocupat în sală, conform diagramei sălii. Copiii, elevii și studenții vor plăti pe un bilet 8 lei, pe baza carnetelor de note vizate de zi, iar pensionarii, 15 lei, pe baza talonului de pensie.

Ele pot fi cumpărate de la agenția de bilete din incinta teatrului,  care este deschisă în zilele de luni, miercuri, joi și vineri, între orele 11.00 și 17.00, fiind închisă doar marțea. Sâmbătă și duminică, agenția funcționează, doar în zilele în spectacole, în intervalul orar 18.15-19.00. În cazul în care nu sunt programate spectacole în aceste ultime două zile ale săptămânii, agenția va fi închisă. Rezervări telefonice se fac doar în timpul programului de funcționare al agenției, la numărul de telefon 0241.481.460.

Începând cu 1 ianuarie 2019, biletele la evenimentele Teatrului „Oleg Danovski“ (cu excepția serilor lirice și camerale din foaier și a spectacolelor pentru copii) se pot achiziționa și online prin intermediul entertix.romyticket.ro sau direct de pe tnobconstanta.ro/bilete/. Pentru achiziția online de bilete, se aplică un comision peste valoarea biletelor. Plata se poate face online cu cardul. Tichetele pot fi cumpărate și din rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Sursă foto: Teatrul „Oleg Danovski“

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *