Carmen, frumoasa lui Bizet, la Teatrul „Oleg Danovski“

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ invită publicul în sala de spectacole în această duminică, de la ora 18.30, pentru a o (re)întâlni pe frumoasa Carmen cu sânge fierbinte, personaj principal al faimoasei opere omonime a lui Georges Bizet.

Temperamentala Carmen va fi interpretată de mezzosoprana Lucia Mihalache, iar îndrăgostitul Don Jose va fi redat de tenorul Răzvan Săraru. Alături de ei se vor afla Marius Eftimie, Elena Rotari, Iulian Bratu – debut, Mădălin Băldău, Mihaela Ionescu, Stela Sîrbu, Laurențiu Severin și Cristian Caragea.

Conducerea muzicală a spectacolului va fi asigurată de maestrul Gheorghe Stanciu.

Regia spectacolului este semnată de Răsvana Cernat, iar scenografia este creată de Eugenia Tărăşescu Jianu.

Bilete

Pentru spectacolul „Carmen“, copiii, elevii și studenții vor plăti 8 lei pe un bilet, pe baza carnetelor de note vizate de zi, iar pensionarii, 15 lei, pe baza talonului de pensie. Biletele fără reduceri au prețuri de 20, 25, 30, 40 și 50 lei, în funcţie de locul ocupat în sală, conform diagramei sălii.

Tichetele se pot achiziționa de la agenția de bilete din incinta Teatrului „Oleg Danovski“, care este deschisă în zilele de luni, miercuri, joi și vineri, între orele 11.00 și 17.00, fiind închisă doar marți. Sâmbătă și duminică ea funcționează doar în zilele în spectacole, în intervalul orar 17.45-18.30. Rezervări telefonice se fac doar în timpul programului de lucru al agenției, la numărul de telefon 0241.481.460.

Începând cu 1 ianuarie 2019, biletele se pot achiziționa și online (cu excepția serilor lirice și camerale din foaier și a spectacolelor pentru copii) prin intermediul entertix.romyticket.ro sau direct de tnobconstanta.ro/bilete/. Pentru achiziția online de bilete, se aplică un comision peste valoarea biletelor. Plata se poate face online cu cardul, prin transfer bancar sau cu plata ramburs, la curier. Tichetele pot fi cumpărate și din rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *