„O noapte la Veneția“, azi, la Teatrul „Oleg Danovski“

Publicul tomitan este invitat, în această sâmbătă, de la ora 19.00, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“, să petreacă… „O noapte la Veneția“ pe ritmurile nemuritoare ale lui Johann Strauss-fiul, sub bagheta maestrului Gheorghe Stanciu.

Vor transpune publicul în atmosfera de bal mascat venețian: Ionela Duma – Annina, Silvia Simionescu, care va debuta în rolul Cibolettei, Lucia Mihalache – Barbara, Răzvan Săraru – Caramello, Doru Iftene – ducele de Urbino, Stefan Popov din București – Papaccoda, Constantin Acsinte – Delaqua, Laurențiu Severin – Barbaruccio, Adrian Bădilă – Testaccio, Bogdan Ocheșel – Enrico, Robert Safta – Centurio și Iulian Bratu – un herald.

Opereta în două acte, cu o durată de aprox. două ore și jumătate și o singură pauză are regia artistică semnată de Mario Nikolov din Bulgaria și scenografia creată de Adriana Urmuzescu. Coregrafia este realizată de Mihai Mîndruțiu, iar maestru de cor este Adrian Stanache.

Bilete

Biletele au preţuri de 20, 25, 30, 40 și 50 lei, în funcţie de locul ocupat în sală, conform diagramei sălii. Copiii, elevii și studenții vor plăti pe un bilet 8 lei, pe baza carnetelor de note vizate de zi, iar pensionarii, 15 lei, pe baza talonului de pensie.

Tichetele se pot achiziționa de la agenția de bilete din incinta Teatrului „Oleg Danovski“.

Începând cu 1 ianuarie 2019, biletele la evenimentele Teatrului „Oleg Danovski“ (cu excepția serilor lirice și camerale din foaier și a spectacolelor pentru copii) se pot achiziționa și online prin intermediul entertix.romyticket.ro sau direct de tnobconstanta.ro/bilete/. Pentru achiziția online de bilete, se aplică un comision peste valoarea biletelor. Plata se poate face online cu cardul. Tichetele pot fi cumpărate și din rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Sursă foto: Teatrul „Oleg Danovski“

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *