„Muzica iubirii“, concert de Crăciun la Muzeul de Artă Constanța

În așteptarea praznicului luminos al Nașterii Domnului, Universitatea „Ovidius“ Constanța, prin Facultatea de Arte, organizează un concert de Crăciun, susținut marți, 18 decembrie, de la ora 17.00, la Muzeul de Artă Constanța, de clasa de canto a prof. univ. dr. Florenţa Nicoleta Marinescu.

Intitulat „Muzica iubirii“, concertul aduce publicului, după cum menționează organizatorii, „cele mai frumoase pagini muzicale dedicate iubirii, în arii şi melodii din repertoriul universal şi românesc; cât şi sonete de Vasile Voiculescu“.

Intrarea la concert este liberǎ.

Concertul va fi susținut de baritonul Cătălin Țoropoc, prim-solist la Opera Naţionalǎ din Bucureşti, laureat alconcursului „Ionel Perlea“ în 2011, tenorul Mădălin Băldău, solist la Teatrul Naţional de Operǎ şi Balet „Oleg Danovski“ Constanţa, laureat al concursului „Crizantema de Aur“, în 2017 și mezzosoprana Maria Cernat, artist liric la acelașiteatru constănțean.

Alături de ei se va vor afla conf. univ. dr. Gavril Borodan, asist.univ.dr. Radu Făgărășan (bas-bariton), de la Universitatea „Ovidius“ din Constanţa, pianistul Ioan Caruţiu, de la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria“ Constanța și pianista Andrada Ştefan, de la Teatrul „Oleg Danovski“.

Pregǎtirea muzicalǎ, regia de spectacol şi concepţia artisticǎ aparţin sopranei Florenţa Nicoleta Marinescu.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *