Moș Crăciun vine la Constanța

Lume, lume, îndrăgitul Moș Crăciun este așteptat să vină astăzi la Constanța. El  își va face apariția în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcăriei, însoțit de un alai de poveste, deoarece este invitat special la Festivalul Iernii 2019, eveniment care se desfășoară, în perioada 6 decembrie-12 ianuarie.

Moșul cel bun, care va sosi aici în jurul orei 19.00, va rămâne în Țara Piticilor până pe 27 decembrie.

Până la venirea sa, copiii sunt așteptați să participe, începând cu ora 12.00, la atelierele lui Moș Crăciun, care se vor desfășura în cele patru căsuțe special amenajate cu mobilier, care beneficiază și de căldură: Căsuța lui Moș Crăciun, Atelierul de Artă, Atelierul de Magie și Căsuța cu Basme Românești. Vineri, sâmbătă și duminică, atelierele se desfășoară între orele 12.00-20.00. Fiecare atelier începe la oră fixă și durează 50 de minute. În timpul săptămânii, atelierele se desfășoară între orele 16.00-20.00.

Iar pentru că e weekend, la scena Palatul Fermecat va avea loc, începând cu ora 18.00, un eveniment special: recitalul oferit de Mario Tudor, semifinalist Vocea României Junior,

Festivalul Iernii 2019 este organizat de Asociația Culturală pentru Tineret și Copii „Art Theatre“. Proiectul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța. Pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă la Festivalul Iernii 2019, urmăriți pagina de Facebook a evenimentului.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *