„Crăiasa zăpezii“, vedeta săptămânii la Teatrul „Căluțul de mare“

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“ începe săptămâna cu o poveste de iarnă, „Spărgătorul de nuci“, însă vedeta acestor zile este „Crăiasa Zăpezii“, care va urca pe scena tomitană de patru ori.

Așadar, marți, 10 decembrie, de la ora 10.00, viteazul Spărgător de Nuci se va întâlni cu copiii cu vârste cuprinse între trei și zece ani. Regia și scenariul sunt semnate de Cristian Mitescu, iar scenografia e realizată de M.C. Ranin. Vor da viață personajelor de poveste actorii: Rovena Paraschivoi, Daniela Vlad, Daniel Minciună și Tiberiu Roșu.

Miercuri și joi, de la ora 10.00, vineri, de la 09.30 și duminică, de la 10.00, pe scena Teatrului „Căluțul de mare“ va urca „Crăiasa Zăpezii“.

Spectacolul, o adaptare după celebra poveste a lui Hans Christian Andersen, are regia și scenariul semnate de Cristian Mitescu, iar scenografia, de Eugenia Tărășescu-Jianu.

Coregrafia este realizată de Sergiu Ionuț Anghel, iar muzica este semnată de Viorel Andrinoiu. Din distribuție fac parte: Daniela Vlad, Daniel Minciună, Grațian Prisacariu, Rovena Paraschivoi, Claudia Brădescu, Ion Ciolan și Tiberiu Roșu.

Spectacolul se adresează copiilor cu vârste începând de la patru ani.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *