Moș Crăciun rămâne în Țara Piticilor până pe 27 decembrie

În Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, distracția este în toi, zilnic, până pe 12 ianuarie, dată la care se va încheia Festivalul Iernii.

Aici, în acest cadru de poveste, intens luminat odată cu lăsarea serii, cele patru ateliere ale lui Moș Crăciun – Căsuța cu Basme Românești, Atelierul de Magie, Atelierul de Artă și Căsuța lui Moș Crăciun, bineînțeles – sunt deschise după următorul program: de luni până joi, între orele 16.00-20.00 și de vineri până duminică, între orele 12.00-20.00.

Veștile bune sunt că Moș Crăciun, care a venit la Festivalul Iernii pe 8 decembrie, va rămâne aici până pe 27 decembrie. Îl găsiți la Căsuța lui, unde au loc (chiar și după plecarea lui) o mulțime de activități tematice, în funcție de zilele săptămânii: jocuri ale copilăriei, în zilele de luni, ateliere de dans – marțea, ateliere de turtă dulce – miercurea, ateliere de animație – joia, ateliere de filme – vinerea, ateliere de jocuri – sâmbăta și ateliere de muzică – duminica.

În timp ce copiii se joacă sau dansează, se uită la desene animate sau ornează turta dulce, Moşul îşi poate face apariţia, pe neașteptate. Îi încurajează pe cei mici să participe la ateliere în timp ce, cu amabilitate, vorbeşte şi se fotografiază cu micii constănţeni care doresc să stea în braţele lui Moş Crăciun, să-i şoptească ceva la ureche, în timp ce părinţii imortalizează momentul“, spun organizatorii.

Festivalul Iernii 2019 este organizat de Asociația Culturală pentru Tineret și Copii „Art Theatre“. Proiectul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *