„Medalion Dinos Constantinides“, la Teatrul „Oleg Danovski“

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ invită publicul meloman vineri, 28 septembrie, de la ora 19.00, la primul concert simfonic al stagiunii 2018-2019, prin care se celebrează creația  compozitorului american de origine greacă Dinos Constantinides.

La pupitrul orchestrei se va afla Christos Ktistakis din Grecia, iar solista serii va fi pianista Froso Ktistaki, din aceeași țară.

În programul evenimentului intitulat „Medalion Dinos Constantinides“ se află: Preludiu pentru orchestră de coarde, LRC 163, Concertul nr. 2 pentru pian şi orchestră de cameră, LRC 261, Reflecții IX pentru pian solo, LRC 276, „Larissa Forever“ pentru pian şi orchestră de cameră, LRC 279 și Simfonia nr.7 pentru orchestră, LRC 274.

Biletele pentru acest concert au prețuri de 20, 25, 30 și 40 lei, în funcţie de locul ocupat în sală. Studenții și pensionarii, pe baza carnetului de note vizat la zi, respectiv a talonului de pensie, vor plăti pe un tichet 15 lei, iar copiii și elevii, pe baza carnetului de note, 8 lei.

Sursă foto: Cultură Constanţa

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *