Artiştii de la Teatrul „Oleg Danovski“, în turneu prin Germania cu „Carmen“ şi „Madama Butterfly“

La aproape o lună de la primul turneu estival din acest an, artiştii Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski“ se pregătesc să plece din nou peste hotare, în Germania, în ţara lui Beethoven.

Este vorba despre artiştii Companiei de Operă şi Orchestră care, în perioada 8-20 august, vor susţine un nou turneu in Germania, cu două opere faimoase: „Madama Butterfly“, de Giacomo Puccini şi „Carmen“, de Georges Bizet, plus un concert de arii.

Turneul se va deschide pe 10 august, la Schloss Braunfels, cu emoţionanta operă pucciniană „Madama Butterfly“. Cu delicata Cio-Cio-San, iubitorii muzicii din Schloss Braunfels se vor întâlni şi în cea de-a 11-a zi a lunii Gustar. Tot aici, pe 12 august, va avea loc concertul  „Noapte italiană cu stele ale operei Metropolitan“.

Frumoasa Carmen cu sânge clocotitor se va întâlni cu publicul din Bad Salzhausen pe 17 august, iar a doua zi se va afla la Lahn, pentru ca pe 19 august să poposească la Rockenhausen.

Primul turneu din această vară al Teatrului „Oleg Danovski“ s-a desfăşurat tot în Germania, în perioada 27 iunie – 7 iulie, în program regăsindu-se faimoasa operă a lui Bizet, „Carmen“ (trei reprezentații) și o Gală de Operă (patru reprezentații).

Artiştii constănţeni vor reveni în sala de spectacole a Teatrului „Oleg Danovski“ pe 15 septembrie.

Sursă foto: Facebook – Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski“

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *