„Marea și muzica“, concert de bijuterii muzicale instrumentale oferit de Teatrul „Oleg Danovski“

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ invită publicul, pentru a treia oară, în parc, pentru a urmări de la balcon un concert de bijuterii muzicale instrumentale, „Marea și muzica“. Evenimentul este programat sâmbătă, 13 iunie, de la ora 20.00.

Soliști vor fi violoniștii Sebastian Tegzeșiu, Carmen Simion, Rodica Nurla, Ioana Crudu și Dumitru Porcescu, violiștii Adeline Penescu și Simion Crudu, violoncelista Anca Scarlat, contrabasistul Vladislav Zodieru, oboista Cristina Tegzeșiu, pianista Natalia Gribinic și percuționiștii Dan Simion, Sergiu Rotari și Alexandru Feraru.

În program sunt incluse lucrări din creația compozitorilor Händel, Marcello, Mozart, Kreisler, Ceaikovski, Porumbescu, Zivkovic, Verdi și Wagner.

Participarea publicului este liberă, organizatorii punând la dispoziție 84 de scaune. Accesul publicului se va face pe baza unui regulament.

Evenimentul este organizat de Teatrul „Oleg Danovski“ cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța, al Direcției Generale a Poliție Locale a Municipiului Constanța, al Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța și al Direcției de Sănătate Publică Constanța.

Duminică, 14 iunie, de la ora 20.00, publicul este așteptat la divertismentul muzical „O sole mio!“.

Reîntâlnire emoționantă la… balcon cu artiștii Teatrului „Oleg Danovski“

Sursă foto: Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *