„Lebedele“ constănțene „zboară“ spre Arad și Timișoara

Luna octombrie îi va găsi pe artiștii Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“ Constanța departe de casă, tocmai la Arad și Timișoara, unde se desfășoară două festivaluri de teatru importante.

Primul popas va fi la Arad, în sala mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici“, unde actorii constănțeni vor prezenta spectacolul „Lebedele“, de Hans Christian Andersen, în regia lui Cristian Mitescu, joi, 3 octombrie, de la ora 11.00. Reprezentația este inclusă în cadrul Festivalului Internațional al Teatrului de Animație „Euromarionete“, ediția a XX-a, care se desfășoară în perioada 29 septembrie – 4 octombrie.

A doua zi, pe 4 octombrie, de la ora 17.00, „Lebedele“ vor poposi pe scena Casei Tineretului din Timișoara, care găzduiește cea de-a IV-a ediție a Festivalului Internațional de Animație „Sub Bagheta lui Merlin“, eveniment care are loc în intervalul 29 septembrie-6 octombrie.

„Lebedele“ îi are în distribuție pe: Daniela Vlad, Clara Ghiuvelechian, Lică Gherghilescu, Daniel Minciună , Andrei Stroescu, Arina Cojocaru,Tiberiu Roșu și Rovena Paraschivoi.

Coregrafia spectacolului este semnată de Eugenia Tărășescu-Jianu, muzica este realizată de Alexandru Berehoi, iar coregrafia, de Ionuț-Sergiu Anghel.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *