La Teatrul de Stat se joacă… „Opera de trei parale“

Trupa Aici împreună cu Asociația Cultural Artistică Teen Talent prezintă pe 5 și 6 iunie, de la ora 19.00, la Teatrul de Stat Constanța, „Opera de trei parale“, după Bertolt Brecht, în regia lui Tiberiu Roșu.

„Veți râde ,dar vă veți și întrista în povestea spusă de cei din Trupa Aici .Veți regăși personaje precum banditul Macheath, zis Mackie-Şiş, şi Peachum, proprietar al firmei „Prietenul cerşetorilor”, şi Celia şi Polly, soţia şi fiica lui. Bani, dragoste, funcţii sau pur şi simplu supravieţuire caută şi ceilalţi: Brown, comandantul poliţiei, Lucy, fiica lui, târfa Jenny, dar şi cerşetorii, hoţii, curvele şi funcţionarii ale căror poveşti se întrepătrund, succedându-se în episoade şi alternând cu songuri. Modelul de teatru epic al lui Brecht şi celebrul său efect de distanţare – teoretizate şi puse în practică la mijlocul secolului trecut și aduse în față dumneavoastră într-o manieră liberă și plină de energie. Până la urmă, cerşetorii cerşesc, hoţii hoțesc şi curvele curvesc oricând şi oriunde ne-am află. Istoria se repetă. Lumea-i săracă, omul rău! Mâncarea e întâi! Morală mai apoi! Lumea e stăpânită de minciună şi doar cine e bogat e cineva!“, se arată pe pagina de prezentare a evenimentului.

Pregătirea muzicală a spectacolului este asigurată de Radu Făgărășan și Tiberiu Roșu, iar coregrafie este creată de Geta Răvdan Huncanu. Scenografie este realizată de Trupa Aici , iar afișul este creat de Diana Vîlceanu.

Pentru „Opera de trei parale“, biletele au prețuri de 20 de lei. Ele se pot achiziționa sau rezerva numai prin intermediul trupei Aici, prin mesaj pe pagina de Facebook a trupei.

 

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *