Îndrăgostiții din Verona se întâlnesc, în pași de dans, la Teatrul „Oleg Danovski“

După întâlnirea de săptămâna trecută cu… Giselle, iubitorii baletului sunt invitați să revină în sala de spectacole a Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ sâmbătă, 25 mai, de la ora 19.00, pentru a urmări dramatica poveste de dragoste a celor doi îndrăgostiți din Verona, Romeo și Julieta, pe muzica lui Sergei Prokofiev.

Spectacolul are coregrafia semnată de Horațiu Cherecheș și scenografia realizată de Natalia Kornilova.

Vor da viață personajelor lui Shakespeare: Irina Ganea Mihaiu, Adrian Mihaiu, Horațiu Cherecheș, Bogdan Bîrsănescu, Daia Kashiwaba și Keito Shimomura.

În 2015, la Gala Premiilor Operelor Naționale de la Iași, ediția a III-a, Horațiu Cherecheș a fost desemnat cel mai bun coregraf de balet clasic, pentru acest „Romeo și Julieta“, baletul fiind recompensat și cu titlul de cele mai bun spectacol al stagiunii 2014-2015.

Bilete

Biletele au preţuri de 20, 25, 30, 40 și 50 lei, în funcţie de locul ocupat în sală, conform diagramei sălii. Copiii, elevii și studenții vor plăti pe un bilet 8 lei, pe baza carnetelor de note vizate de zi, iar pensionarii, 15 lei, pe baza talonului de pensie.

Ele pot fi cumpărate de la agenția de bilete din incinta teatrului,  care este deschisă în zilele de luni, miercuri, joi și vineri, între orele 11.00 și 17.00, fiind închisă doar marțea. Sâmbătă și duminică, agenția funcționează, doar în zilele în spectacole, în intervalul orar 18.15-19.00. În cazul în care nu sunt programate spectacole în aceste ultime două zile ale săptămânii, agenția va fi închisă. Rezervări telefonice se fac doar în timpul programului de funcționare al agenției, la numărul de telefon 0241.481.460.

Începând cu 1 ianuarie 2019, biletele la evenimentele Teatrului „Oleg Danovski“ (cu excepția serilor lirice și camerale din foaier și a spectacolelor pentru copii) se pot achiziționa și online prin intermediul entertix.romyticket.ro sau direct de pe tnobconstanta.ro/bilete/. Pentru achiziția online de bilete, se aplică un comision peste valoarea biletelor. Plata se poate face online cu cardul. Tichetele pot fi cumpărate și din rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *