Începe Folk Fest Remember Costinești, ediția a treia

Timp de două seri, pe 17 și 18 august, se va desfășura cea de a III-a ediție a festivalului „Folk Fest Remember Costinești“, vizavi de Teatrul de Vară Costinești, pe spațiul verde al localului White Horse, gazda edițiilor precedente.

Sâmbătă, în prima seară „Folk Fest Remember Costinești“, atmosfera va fi întreținută de Mircea Vintilă, Ducu Bertzi & Friends, Vasile Șeicaru, Adi Beznă, Alina Manole, Trupa Spam, After Party: Folk & Rock Company.

Pe 18 august, pe scena de la Teatrul de Vară Costinești vor urca Semnal M, Mircea Baniciu, Ada Milea, Ilie Stepan & Horea Crișovan, Țapinarii, After Party: Folk Frate!.
Accesul se face începând cu ora 18.45, urmând ca trupele să urce pe scenă de la ora 19.30.

Bilete

Prețul pentru o seară de festival este de 30 de lei, iar prețul unui abonament este 50 de lei. Abonamentele în format electronic se găsesc pe www.iabilet.ro.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, dare ele se pot achiziționa și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online se poate plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară. Informații suplimentare se pot obține la numerele de telefon 0766057078 și 0763661622.

Folk Fest Remember Costinești reprezintă un proiect cultural ce are ca obiectiv principal aducerea în prezent a anilor de glorie ai Stațiunii Tineretului, locul de rezidență al celor mai îndrăgiți artiști din România. Anii ’70-’80 au construit în acest spațiu emblematic o istorie culturală pe care nu o putem uita și pe care, cu ajutorul publicului, dorim să o păstrăm vie pentru generațiile ce vor urma.

Folk Fest Remember Costinești vă propune așadar două zile în care vor urca pe scenă unii dintre cei mai frumoși oameni ai artei muzicale din România. Amfitrionul evenimentului este Andrei Partoș – jurnalist și excepțional om de radio, personalitate reprezentativă a Costineștiului de altădată“, au transmis organizatorii.

„Folk Fest Remember Costinești“ este un proiect susținut de Primăria Comunei Costinești în colaborare cu Asociația Creative Life și Doors Club Constanța/ White Horse Costinești.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *