„Gaițele“, dublă reprezentație la Teatrul de Stat Constanța

Publicul de la Marea Neagră, dornic să vadă mult așteptata premieră a Teatrului de Stat Constanța („Billy Șhiopul“, una dintre cele patru premiere din acest an!), pe care noua conducere a Dramaticului a anunțat-o pentru luna mai,  care deja se apropie de final, trebuie să se mulțumească, săptămâna aceasta, cu două reprezentații ale aceluiași spectacol: „Gaițele“, de Alexandru Kirițescu, în regia lui Lucian Iancu.

Prima reprezentație este programată joi, 23 mai, de la ora 19.00, iar cea de-a doua, a doua zi, de la aceeași ore. Conform unui comunicat de presă emis de TSC, cele două spectacole sunt dedicate Zilei Constanței.

Primul spectacol dedicat Dudulenilor, din care se remarcă trioul de „viespi“ format din, este programat vineri, 19 aprilie, de la ora 19.00.

Din distribuția „Gaițelor“, care a avut premiera în primăvara lui 2012, fac parte: Dana Dumitrescu în rolul Anetei Duduleanu, „șefa de clan“, secondată de Maria Lupu (sora Zoia, de la Caracal „de unde s-a răsturnat carul cu proști“) și Cristina Oprean (Lena, „colivăreasa“ familiei), alături de Luiza Martinescu, Lana Moscaliuc, Andu Axente, Laura Iordan Adrian / Ana-Maria Ştefan, Remus Archip, Adrian Dumitrescu, Mirela Pană,  Liliana Cazan, Gelu Ciobanu, Claudia Mihuț și Gabriel Neață.

Scenografia este semnată de Lăcrămioara Dumitrașcu, iar coregrafia, de Raimonda Potlog.

Spectacolul are o durată de 2 ore și 25 de minute.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *