Examen, cântec, emoții și o… nuntă celebră

Se anunță o sâmbătă cu mari emoții pentru studenții de la Facultatea de Arte a Universității „Ovidius“. Clasele de Canto ale conf. univ. dr. Nicoleta Ardelean și prof. univ. dr. habil. Ioan Ardelean susțin azi, de la ora 15.00,  în sala „Sergiu Celibidache“ a Colegiului Național de Arte „Regina Maria“, spectacolul „Nunta lui Figaro“, de Mozart, inclus în cadrul examenului de licență.

Din distribuția spectacolului fac parte: Mircea Găvan (contele Almaviva), Georgiana Gordea (contesa Almaviva), Iulia Lepădatu (Susanna), Adrian Pîrlea (Figaro), Mădălina Anghel (Cherubino), Alina Lungu (Marcellina), Flavius Cărlănaru (Basilio), Ionuț Poinăreanu  (Bartolo) și Flavius Cărlănaru (Antonio).

Regia spectacolului este semnată de prof. univ. dr. habil. Anca Daniela Mihuț, asistenți de regie sunt Alina Lungu și Filis Emin, iar maestru acompaniator este conf. univ. dr. Nejla Ali.

O zi cu mari emoții va fi și pentru studenta Georgiana-Iulia Medeleanu de la Specializarea Interpretare Muzicală Canto, clasa prof. univ. dr. Florența-Nicoleta Marinescu, care de la ora 16.00, va susține, la Muzeul de Artă, un recital, în cadrul examenului de licență.

În program se regăsesc lucrări vocale din creatia compozitorilor Wolfgang Amadeus Mozart; Gaetano Donizetti,Giuseppe Verdi, Jules Massenet, Frederick Loewe și Tiberiu Brediceanu.

Maestru acompaniator va fi Andrada Ștefan.

Intrarea la aceste evenimente este liberă.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *