Dublu eveniment editorial Vartan Arachelian, la Constanța

Publicistul Vartan Arachelian va lansa la Constanța, pe 22 noiembrie, volumele: „Cartea regelui romantic și a fiilor fără de țară“ (Editura RAO, 2016) și „La capătul nopții“ (2015, Editura Polirom).

Evenimentul, organizat de Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“, va avea loc la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin“, vineri, 22 noiembrie, de la ora 16.00. Despre cele două volume va vorbi prozatoare și publicistă Aurelia Lăpușan.

„Vartan Arachelian și-a început activitatea ca ziarist sportiv la Constanța. După terminarea facultății de filologie a fost ziarist de investigații și publicist-comentator la ziarul Scânteia Tineretului, între 1965 și 1970.  Autor al unor lucrări de referință istorică, dar și al unor cărți de reportaj și  beletristică al căror loc de desfășurare este orașul natal. Vartan Arachelian se va afla la Constanța pentru a cinsti Ziua Dobrogei într-o întâlnire neconvențională cu cititorii săi“, spun organizatorii.

Evenimentul editorial face parte din proiectul Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin“, „Arta, de la viziune la formă“.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *