Decanul Facultății de Arte Constanța, prof. univ. dr. Daniela Vitcu, a primit cel mai important premiu din viața sa

Decanul Facultății de Arte din cadrul Universității „Ovidius“ Constanța, prof. univ. dr. Daniela Vitcu, se poate mândri  cu o mare realizare profesională: este apreciată, dar și iubită de studenții săi care o consideră un „Prof Tare“ .

Ea a primit pe 25 mai, în Aula Magna a Universității „Alexandru Ioan Cuza“ Iași, cea mai importantă distincție din viața sa, după cum a mărturisit: Distincția „Profesor Bologna“, în cadrul galei cu acest nume, organizată de Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR).

Vă mulțumim pentru că sunteți un model pentru studenții dumneavoastră, inspirându-i prin pasiunea, timpul și energia investite în formarea lor. Vă felicităm pentru toată activitatea pe care o desfășurați în folosul studenților, contribuind la un sistem educațional mai bun. Studenții dumneavoastră ne-au spus că sunteți un «Prof Tare», iar noi, în numele acestora, vă acordăm distincția «Profesor Bologna»! Bun venit în Comunitatea Profesorilor Bologna“, se arată pe diploma primită sîmbătă, 25 mai, în cadrul Galei Profesorului Bologna.

gala profesorul bologna daniela vitcu

„Dragii mei studenți, astăzi am primit cel mai important premiu din viața mea! Este important pentru că vine de la voi, suflete frumoase!“

Deosebit de emoționată, prof. univ. dr. Daniela Vitcu, a dedicat acest premiu formatorilor săi, printre care i-a numit și pe regretații săi colegi de la Facultatea de Arte, Diana Cheregi, Vasile Cojocaru și Dumitru Lupu, dar și studenților și fetelor sale: Catinca și Ștefania Lucia Maria.

Dragii mei studenți, astăzi am primit cel mai important premiu din viața mea! Este important pentru că vine de la voi, suflete frumoase! Vă mulțumesc din suflet, am trăit emoții ce nu pot fi descrise în cuvinte! Această distincție, «Profesor Bologna» sau un «Prof Tare», cu permisiunea voastră, vreau să o dedic formatorilor mei, în special domnului Constantin Tache Dicu, doamnei Diana Cheregi, domnului Florin Zamfirescu, domnului Dumitru Lupu, domnului Vasile Cojocaru, domnului Ștefan Tapalagă, doamnei Anda Călugăreanu, domnului Silviu Stănculescu și domnului Mircea Constantinescu. În același timp v-o dedic vouă, dragilor, și fetițelor mele! Felicitări tuturor «Profilor Tari», premiați în această seară (n.r. – sâmbătă, 26 mai) în Aula Magna a Universității «Alexandru Ioan Cuza» Iași! Mulțumesc studenților evaluatori, mulțumesc ANOSR!“, a scris pe pagina sa de Facebook, prof. univ. dr. Daniela Vitcu.

Acest premiu se adaugă celui obținut tot la Iași, pe 24 mai, pentru spectacolul muzical „Cocoșatul de la Notre Dame“ care a fost distins, pe scena Ateneului Național, cu Premiul pentru Propunere Experimentală, în cadrul Festivalului Operelor Independente 2019, ediția a III-a.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *