„Carmen“, ultimul spectacol al lunii mai, la Teatrul „Oleg Danovski“

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ îi invită pe constănțeni, azi, 26 mai, de la ora 19.00, la ultimul sptectacol al lunii mai, „Carmen“, de Georges Bizet.

Spectacolul „Carmen“,sub conducerea muzicală a dirijorului Koichi Inoue, îi are în distribuție pe: mezzosoprana Lucia Mihalache, în rolul titular, pe tenorul Răzvan Săraru, în cel al lui Don Jose și pe baritonul Marius Eftimie, care îl va întruchipa pe toreadorul Escamillo.

Alături de ei se vor afla Elena Rotari, Iulian Bratu, Mădălin Băldău, Mihaela Ionescu, Stela Sîrbu, Laurenţiu Severin și Cristian Caragea.

Inițial pe 26 mai era programată drama verdiană „Forța destinului“,  însă din motive obiective, Teatrul „Oleg Danovski“ a anunțat pe 7 mai că aceasta va fi înlocuită cu celebra operă a lui Bizet.

Bilete

Biletele au preţuri de 20, 25, 30, 40 și 50 lei, în funcţie de locul ocupat în sală, conform diagramei sălii. Copiii, elevii și studenții vor plăti pe un bilet 8 lei, pe baza carnetelor de note vizate de zi, iar pensionarii, 15 lei, pe baza talonului de pensie.

Ele mai pot fi cumpărate de la agenția de bilete din incinta teatrului,  azi, în intervalul orar 18.15-19.00. Rezervări telefonice se fac doar în timpul programului de funcționare al agenției, la numărul de telefon 0241.481.460.

Începând cu 1 ianuarie 2019, biletele la evenimentele Teatrului „Oleg Danovski“ (cu excepția serilor lirice și camerale din foaier și a spectacolelor pentru copii) se pot achiziționa și online prin intermediul entertix.romyticket.ro sau direct de pe tnobconstanta.ro/bilete/. Pentru achiziția online de bilete, se aplică un comision peste valoarea biletelor. Plata se poate face online cu cardul. Tichetele pot fi cumpărate și din rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *