„Corul sclavilor“ se va auzi, sâmbătă, pe scena Teatrului „Oleg Danovski“

Temutul rege Nabucco(donosor) al Babilonului, care pentru trufia sa va fi aspru pedepesit de divinitate, dă numele spectacolului de operă verdian programat pe 6 aprilie, de la ora 19.00, pe scena Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“.

Pentru aprox. două ore și jumătate, melomanii tomitani vor face o călătorie în timp, în atmosfera Egiptului și a Babilonului, vor fi martori la povești de iubire și vor asculta  faimosul cor al sclavilor, ghidați de soliștii: Ștefan Ignat din București, în rolul temutului Nabucco, soprana Akiko Hayakawa, bas-baritonul Cătălin Țoropoc din București, tenorul Răzvan Săraru, mezzosoprana Lucia Mihalache, basul Constantin Acsinte, tenorul Mădălin Băldău și soprana Mihaela Ionescu.

nabucco teatrul oleg danovski 3

Conducerea muzicală va fi asigurată de dirijorul japonez Koichi Inoue.

Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia, de Cătălin I. Arbore.

Duminică, pe scena Teatrului „Oleg Danovski“, va urca, în pași de balet, „Cenușăreasa“.

Bilete

Pentru „Nabucco“ și „Cenușăreasa“, biletele au preţuri de 20, 25, 30, 40 și 50 lei, în funcţie de locul ocupat în sală, conform diagramei sălii. Copiii, elevii și studenții vor plăti pe un bilet 8 lei, pe baza carnetelor de note vizate de zi, iar pensionarii, 15 lei, pe baza talonului de pensie.

Tichetele se pot achiziționa de la agenția de bilete din incinta Teatrului „Oleg Danovski“ și în această duminică, între orele 18.15-19.00.

Începând cu 1 ianuarie 2019, biletele la evenimentele Teatrului „Oleg Danovski“ (cu excepția serilor lirice și camerale din foaier și a spectacolelor pentru copii) se pot achiziționa și online prin intermediul entertix.romyticket.ro sau direct de tnobconstanta.ro/bilete/. Pentru achiziția online de bilete, se aplică un comision peste valoarea biletelor. Plata se poate face online cu cardul. Tichetele pot fi cumpărate și din rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Spectacolele lunii aprilie la Teatrul „Oleg Danovski“

Sursă foto: Teatrul „Oleg Danovski“

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *