Micuța Dorothy îi invită pe prichindei la teatru

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ vine în întâmpinarea Zilei Internaționale a Copilului cu un spectacol muzical de succes dedicat prichindeilor: „Micuța Dorothy“.

Întâlnirea cu simpatica fetiță din Kansas, cățelușul Țic-Țic, Omul de Tinichea, Sperie-Ciori și Leul cel Laș, zis și… Papanaș, cărora li se va alătura și alte personaje desprinse din poveste, precum vrăjitoarea cea bună și vrăjitoarea cea rea, este programată miercuri, 30 mai, de la ora 11.00. Princhindeii vor învăța că prietenia este unul dintre cele mai frumoase sentimente și vor afla cât de importante sunt în viață inteligența, curajul și iubirea.

Micuța Dorothy va împrumuta vocea sopranei Silvia Simionescu. Vor da glas celorlate personaje din romanul pentru copii „Vrăjitorul din Oz“, scris de Lyman Frank Baum, îndrăgiți artiști ai Teatrului „Oleg Danovski“: Bogdan Ocheşel, Ştefan Lepădatu, Raluca Dărăban, Elena Moşteanu, Veronica Coman, Mihaela Ionescu, Daiana Gavrilescu, Adrian Bădilă, Adrian Pârlea, Laurenţiu Severin, Garofița Gâdei și Georgiana Medeleanu.

Muzica spectacolului „Micuța Dorothy“ este compusă de Marius Țeicu, iar libretul este scris de regretata Silvia Kerim. Regia musicalului este semnată de Ștefan Munteanu, iar concepția scenografică este realizată de echipă formată din Nicoleta Onaș, Daniela Vlădescu și Ștefan Munteanu.

Spectacolul „Micuța Dorothy“ a avut premiera pe 1 iunie 2011, în prezența compozitorului Marius Țeicu.

Biletele pentru întâlnirea cu faimoasele personaje descinse din romanul „Vrăjitorul din Oz“ pot fi achiziționate la prețul de 8 lei.

Sursă foto: Teatrul „Oleg Danovski“ (Facebook)

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *