„Prințesa și broscoiul“ de la Constanța se joacă astăzi la Brașov

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“ din Constanța prezintă astăzi, de la ora 12.00, la Centrul Cultural Reduta din Brașov, spectacolul „Prințesa și broscoiul“. Reprezentația este inclusă în cadrul celei de-a IV-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii „Arlechino – Caravana Poveștilor“, care se desfășoară în perioada 28 mai – 3 iunie, în orașul de la poalele Tâmpei.

Spectacolul „Prințesa și broscoiul“, o adaptare după basmul „Prințul fermecat“ al Fraților Grimm, este cel mai nou titlu din repertoriul teatrului constănțean. Regia și scenariul sunt semnate de Cristian Mitescu, iar scenografia este creația constănțencei Eugenia Tărășescu-Jianu, premiată de UNITER în 2017 „pentru o carieră excepțională în teatrul de păpuși și marionete“.

Ionuț-Sergiu Anghel a realizat coregrafia spectacolului, iar muzica îi aparține compozitorului Viorel Andrinoiu.

Rolurile titulare sunt interpretate de Arina Cojocaru și Grațian Prisacariu. Lor li se alătură: Daniela Vlad, Lică Gherghilescu, Clara Ghiuvelechian, Daniel Minciună, Tiberiu Roșu, Andrei Stroescu.

Spectacolul „Prințesa și broscoiul“ este recomandat pentru etapa de vârstă 4+. De curând, cu acest titlu echipa Teatrului „Căluțul de mare“ s-a prezentat la Festivalul „Gulliver“ de la Galați.

Sursă foto: Teatrul „Căluțul de mare” (Facebook)

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *