Vești bune pentru prichindeii dornici de teatru

Vești bune pentru prichindei: Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“ a suplimentat numărul de spectacole din acest weekend, la cererea părinților care nu au reușit să găsească locuri disponibile pentru reprezentațiile de la ora 10.00.

Astfel, spectacolul „Mica sirenă“, programat sâmbătă, de la ora 10.00, va mai avea o reprezentație în aceeași zi, de la ora 12.00.

De asemenea, povestea „Punguței cu doi bani“ le va fi „spusă“ celor mici duminică, de la ora 10.00 și va fi reluată de la ora 12.00.

La spectacolele Teatrului „Căluțul de mare“, copiii trebuie să vină însoțiți de cel puțin un adult de familie.

Biletele, disponibile online, dar și la casierie

Biletele pentru spectacole costă 5 lei/ copil 12 lei/ adult. Acestea se pot achiziționa atât în format „clasic“, de la casieria teatrului, de marți până vineri, între orele 10.00 și 14.00, dar și online, pe platforma www.myticket.ro, care poate fi accesată începând cu ziua de marți a fiecărei săptămâni, de la ora 10.00 până vineri, la ora 14.00.

De asemenea, biletele se pot achiziționa și de la casieria teatrului sâmbătă și duminică, cu o oră înainte de spectacol.

Schema sălii de spectacole poate fi găsită pe site-ul teatrului, www.teatruldelamare.ro, dar și pe platforma myticket.ro.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *