Scriitorul Ovidiu Dunăreanu și „Polifoniile sinelui“

Scriitorul și publicistul Ovidiu Dunăreanu, membru al Uniunii Scriitorilor din România, filiala Dobrogea, revine în atenția publicului pasionat de lectură cu un nou volum, apărut anul acesta la Editura „Ex Ponto“: „Polifoniile sinelui“.

Lansarea volumului de publicistică va avea loc miercuri, 22 septembrie, de la ora 17.00, în aula Bibliotecii Județene Constanța (BJC) „Ioan N. Roman“.

Cartea va fi prezentată de directorul BJC Angelo Mitchievici, Corina Apostoleanu și Diana Dobrița Bîlea.

Redactorul-șef al celei mai importante reviste literare dobrogene, «Ex Ponto», director literar al Editurii «Ex Ponto», Ovidiu Dunăreanu este unul dintre prozatorii emblematici pentru literatura dobrogeană. Romanul său, «Lumina îndepărtată a fluviului», reprezintă un manual literar de identitate  dobrogeană, în ceea ce are mai reprezentativ, mai profund, mai sensibil acest teritoriu de o frumusețe aparte. Volumul de față adună activitatea publicistică a scriitorului, prezența sa în agora, în spațiul de discuție a ideilor literare, dar și a unei problematici mai vaste. Duhul prozatorului plutește peste acest volum, reflecția sa se încarcă de propria sa experiență de viață într-o relație armonioasă cu experiența literară, în măsură să lumineze o lume, o epocă, o literatură“, spun organizatorii.

Conform gazdelor, evenimentul editorial face parte dintr-o serie de lansări de carte care vor avea loc pe tot parcursul anului, în aula BJC „Ioan N. Roman“, promovând atât autori ai Filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din România, cât și autori prestigioși din țară.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *