Noaptea Devoratorilor de Publicitate ajunge și la Constanța

Dacă îți plac reclamele… inteligente, care spun o poveste, vino la Noaptea Devoratorilor de Publicitate, sâmbătă, 12 octombrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța.

Evenimentul, ajuns la cea de-a 24-a ediție, este așteptat cu interes de către publicul de la Marea Neagră, mai ales că au trecut patru ani de la ultima întâlnire.

Biletele pentru Noaptea Devoratorilor de Publicitate au prețuri de 35 și 50 de lei, în funcție de locul ocupat în sală și se pot achiziționa de pe site-urile bilete.ro și iabilet.ro.

„Noaptea Devoratorilor de Publicitate este un eveniment internaţional, creat în 1981 de către Jean-Marie Boursicot, care, fascinat fiind de reclame, a început să colecţioneze spoturi publicitare din toată lumea pentru a le prezenta publicului larg într-un spectacol ce îşi propune să transmită publicului emoţiile, artisticul şi caracterul transcendent faţă de limitele culturale ale spoturilor publicitare. Cel care a adus acest show în România este Dan Chişu, producătorul general al spectacolului. Acest proiect asigură contactul direct cu cei interesaţi: clienţi – consumatori – existenţi şi potenţiali. Astfel, participanţii au ocazia să se informeze şi să îşi educe gusturile în ceea ce priveşte dezvoltarea internaţională a unei categorii foarte importante în mass-media: publicitatea“, au transmis organizatorii.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *