Muzică retro și o operă celebră de Bizet, în weekend, la Teatrul „Oleg Danovski“

Pentru al treilea weekend consecutiv, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ invită publicul în sala de spectacole, pentru a se dispune în compania muzicii și dansului.

Sâmbătă seară, de la ora 19.00, se va petrece pe ritmuri retro.

Vor da glas şlagărelor anilor ’30-’60:  Daniela Vlădescu, Cristian Parmac, Raluca Dărăban, Adrian Pîrlea, Silvia Simionescu, Iulian Bratu, Maria Cernat, Bogdan Ocheșel, Gabriela Dobre și Octavian Minea.

În pași de dans vor evolua balerinii: Iguacel Sanchez, Keita Kamijo, Megumi Higuchi, Daia Kashiwaba, Irene Tomassetti și Scot Baldie. Li se vor alătura dansatorii: Iulian Ghencea, Cristian Panduru, Gabriel Sălcescu, Andreea Pieptea, Giulia Crăciun și Andra Maclinschi.

Concepția spectacolului este semnată de Gabriela Dobre.

magic swing teatrul oleg danovski

Coregrafia e realizată de Iulian Ghencea, iar asistent de coregrafie este Petronela Iordache. Light designul este semnat de Ștefan Sterian, iar regia tehnică este realizată de Adrian Renea.

„Carmen“

Duminică, de la ora 19.00, pe scena Teatrului „Oleg Danovski“ va urca faimoasa și frumoasă eroină a lui Bizet, cu sânge clocotitor, Carmen. Îi va da glas mezzosoprana Lucia Mihalache.

Don Jose va fi interpretat de tenorul Doru Iftene, iar în rolul lui Escamillo va debuta baritonul Cristian Caragea.

Alături de ei vor evolua: Elena Rotari, Iulian Bratu, Mădălin Băldău, Mihaela Ionescu, Stela Sîrbu, Bogdan Ocheșel și Laurențiu Severin.

Conducerea muzicală a spectacolului va fi asigurată de maestrul Gheorghe Stanciu.

Maestru de cor este Adrian Stanache.

Regia spectacolului este semnată de Răsvana Cernat, iar scenografia este creația constănțencei Eugenia Tărăşescu Jianu.

Bilete

Biletele vor putea fi achiziționate conform diagramei, atât de la agenția aflată în incinta instituției (intrarea dinspre parc), cât și online accesând www.tnobconstanta.ro/bilete. Prezența publicului în sală se va face în funcție de ordinea vânzării locurilor.

Agenția de bilete este deschisă de marți până vineri, inclusiv, între orele 11.00 și 17.00. Sâmbătă și duminică, în zilele cu spectacole, aceasta va fi deschisă între orele 17.45 și 18.45. Dacă în weekend nu sunt programate spectacole, agenția va fi închisă în ultimele două zile ale săptămânii. De asemenea, agenția este închisă și lunea.

Reguli de acces

Accesul în sala de spectacole se va face respectând un set de reguli.

„Vă aducem la cunoștință că vom asigura toate condițiile necesare protecției dumneavoastră prevăzute de lege. În continuare vom distribui regulamentul de funcționare al instituției, dar și obligațiile pe care le au spectatorii în această situație dificilă și deosebită“, au transmis organizatorii.

Regulamentul de funcționare

1. Accesul în instituție se face cu respectarea de către participanți a distanțării de minimum 1,5 m. De asemenea, vizitatorii vor respecta distanța regulamentară de 1,5 m între persoane la intrarea/ieșirea din locație/casa de bilete.

2. Nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) și temperatură mai mare de 37,3°C. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în spațiul destinat.

3. Accesul publicului va fi permis numai în condițiile purtării de mască (medicală/non-medicală) pe toată durata spectacolului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

4. Vizitatorii vor utiliza covoarele cu dezinfectant pentru încălțăminte aflate la intrare.

5. Publicul este încurajat să își dezinfecteze mâinile cu dezinfectat avizat pe bază de alcool care este pus la dispoziție.

6. Publicul este încurajat să achiziționeze bilete pe cât posibil online, astfel încât contactul fizic să fie minimizat în locații.

7. Este interzisă transmiterea pliantelor, broșurilor și altor materiale informative în format fizic către alte persoane.

8. Intrarea și ieșirea din locație se vor efectua prin locurile indicate, gradual, rând cu rând, astfel încât să nu se creeze aglomerație: accesul în sală se va face în ordinea venirii spectatorilor, fără a staționa pe hol, sau în cazul în care acest lucru nu este posibil accesul în sală se va efectua începând cu rândurile cele mai îndepărtate de intrarea în sală; ieșirea din sală se va efectua începând cu rândurile cele mai apropiate de ieșirea din sală, pe ușile de evacuare.

9. Se interzice spectatorilor consumul de alimente și băuturi în incinta instituției, cu excepția lichidelor ambalate individual.10. Vizionarea spectacolelor este permisă numai cu păstrarea locului individual în sală și a purtării măștii de protecție.

11. Așezarea publicului în sală se va face conform regulilor de distanțare așa încât capacitatea sălii nu va fi mai mare de 150 de locuri.

12. Accesul la spectacolele instituției se face cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului și până la ora specificată pe bilet.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *