Matineu pentru pensionari, duminică, la Teatrul de Stat Constanța

Teatrul de Stat Constanța și-a propus să răspundă dorințelor persoanelor în vârstă de a viziona un spectacol „la o oră rezonabilă, la care deplasarea către și de la teatru să nu le pună probleme“.

De aceea, pentru pensionari, dar și pentru cei care nu reușesc să ajungă seara la teatru, a fost programată duminică, 28 februarie, de la ora 12.00, o reprezentație a comediei romantice „Desculț în parc“, de Neil Simon, în regia lui Liviu Manolache. În acest scop, numărul biletelor cu preț redus este mai mare decât la alte reprezentații, 50% de locuri fiindu-le destinate persoanelor de vârsta a treia.

Cei interesați pot să achiziționeze aceste bilete de la agenția teatrului, deschisă de joi până duminică, între orele 11.00-19.00. Cei care nu sunt pensionari, dar vor să vină la matineu au posibilitatea să cumpere online tichetele de pe portalul mystage.ro.

Acțiunea comediei americane „Desculț în parc“ se petrece în luna februarie. Nonconformistul domn Velasco, adept al mersului desculț în parc, când termometrele arată sub 0 grade, va fi interpretat de Liviu Manolache, iar doamna Ethel Banks, de Nina Udrescu. Cuplul de tineri căsătoriți Corrie și Paul Bratter va fi întruchipat de Florina Stănculeț și Tani Ștefu, iar rolul instalatorului va fi jucat de Cosmin Mihale.

Scenografia spectacolului este semnată de Eugenia Tărășescu-Jianu.

Conducerea Teatrului de Stat Constanța îi asigură pe pensionari că sunt aplicate toate măsurile de protecție – nebulizarea spațiilor și distanțarea atât în timpul accesului și ieșirii, cât și în timpul reprezentațiilor.

O a doua reprezentație a spectacolului „Desculț în parc“, dedicată publicului de toate vârstele, va avea loc în aceeași zi, de la ora 19.00.

Sâmbătă, de la ora 19.00, la Teatru de Stat Constanța este programat spectacolul „Doi tineri din Verona“, după Shakespeare, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *