La Teatrul „Oleg Danovski“, Brumărel începe cu „Boema“ și „Carmen“

La Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“, primul spectacol al lunii Brumărel, programat sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 19.00, este emoționanta operă pucciniană „Boema“.

Spectacolul, care va transpune publicul în atmosfera vibrantă a Parisului, acolo unde, într-o mansardă sărăcioasă sunt pecetluite destine, îi va aduce pe scena tomitană pe soprana Nicoleta Ardelean, în rolul delicatei Mimi, precum și pe tenorul Răzvan Săraru, care îl va interpreta pe poetul Rodolfo. Ceilalți trei artiști boemi din mansarda pariziană vor fi interpretați de: baritonul bucureștean Daniel Pop (pictorul Marcello), baritonul Marius Eftimie (muzicianul Schaunard) și basul Constantin Acsinte (filosoful Collin). Musetta va fi întruchipată de soprana Stela Sîrbu. Alături de ei vor mai evolua: Laurențiu Severin, Andrei Băican, Cristian Parmac şi Iulian Bratu.

Conducerea muzicală a spectacolului se desfășoară sub bagheta dirijorului Alexander Polikov. Regia artistică este semnată de Ognian Draganov, iar scenografia este realizată de Boris Stoinov.

În compania Carmencitei

Duminică, 6 octombrie, de la ora 19.00, iubitorii operei sunt invitaţi să urmărească dramatica poveste a frumoasei Carmen, ţiganca cu sânge clocotitor nesupusă în dragoste, căreia îi place să trăiască după pofta inimii, liberă ca pasărea cerului.

Spectacolul „Carmen“, de Georges Bizet, în regia Răsvanei Cernat şi scenografia Eugeniei Tărăşescu Jianu, o are în rolul titular pe mezzosoprana Lucia Mihalache. Îndrăgostitul Don Jose va împrumuta vocea tenorului Doru Iftene, iar toreadorul Escamillo va fi interpretat de baritonul Marius Eftimie.

Din distribuţie mai fac parte: Laura Eftimie, Iulian Bratu, Mădălin Băldău, Mihaela Ionescu, Stela Sîrbu, Laurențiu Severin şi Cristian Caragea.

Conducerea muzicală îi va aparţine dirijorului Alexander Polikov, maestru de cor fiind Adrian Stanache.

Bilete

Biletele pentru aceste evenimente se găsesc la agenția Teatrului, dar pot fi procurate și online.

Copiii, elevii și studenții vor plăti 8 lei pe un bilet, pe baza carnetelor de note vizate de zi, iar pensionarii, 15 lei, pe baza talonului de pensie. Biletele fără reduceri au prețuri de 20, 25, 30, 40 și 50 lei, în funcţie de locul ocupat în sală, conform diagramei sălii.

Luni, miercuri, joi și vineri, agenția este deschisă între orele 11.00-17.00. În zilele de marți, este deschisă.

Sâmbătă și duminică, în zilele cu spectacol, agenția funcționează între orele 18.15-19.00. În zilele fără spectacol, agenția va fi închisă. Rezervările telefonice se fac doar în timpul programului la numărul de telefon 0241.481.460.

Începând cu 1 ianuarie 2019, biletele la evenimentele Teatrului „Oleg Danovski“ (cu excepția serilor lirice și camerale din foaier și a spectacolelor pentru copii) se pot achiziționa și online prin intermediul entertix.romyticket.ro sau direct de pe tnobconstanta.ro/bilete/. Pentru achiziția online de bilete, se aplică un comision peste valoarea biletelor. Plata se poate face online cu cardul. Tichetele pot fi cumpărate și din rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *