International Black Sea Summer Festival, la Teatrul „Oleg Danovski“

International Black Sea Summer Festival este numele evenimentului pe care Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ Constanța îl găzduiește între 22 și 25 august. Manifestarea culturală va reuni trei evenimente distincte: o expoziție de pictură, o expoziție de fotografie și concursul internațional al Teatrului „Oleg Danovski“ din care face parte și Gala Premiilor Finaliștilor.

Expoziția de pictură, Giyoung Park Solo Exhibition, și cea de fotografie, E-Rang, Youngja Lim Photography Exhibition, va putea fi vizitată, pe parcursul festivalului, între orele 10.00 și 18.00, la Muzeul de Artă Constanța.

Gala Premiilor Finaliștilor va avea loc duminică, 25 august, de la ora 19.00, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“.

Programul galei

În program se vor regăsi lucrări de F. Mendelssohn-Bartholdy – Simfonia Nr. 4 în La Major „Italiana“, partea a IV-a, D. Cimarosa – Concertul pentru 2 flaute și orchestră în Sol Major, partea I, V. Monti – „Csardas“ pentru vioară și orchestra, F. Danzi – Simfonia Concertantă pentru flaut, clarinet și orchestră, op .41, partea I, A. Vivaldi – Concertul pentru 2 flaute și orchestră în La Major RV519, A. Vivaldi – Concertul pentru fagot și orchestră în la minor RV 497, partea I, A. Vivaldi – Concertul pentru 2 viori și orchestră în la minor RV522, partea a II-a și partea a III-a., D. Cimarosa – Concertul pentru 2 flaute și orchestră în Sol Major, partea a II-a,  A. Vivaldi – Concertul pentru 2 violoncele și orchestră în sol minor RV531, partea I, J.S. Bach – Concertul Brandenburgic nr. 5 în Re Major, BWV 1050, partea I, A.L. Webber / „Think of Me“ din musicalul „Fantoma la Operă“ și „Memory“ din musicalul „Cats“, precum și Kwang-Soon Kim –  „Ariul“ pentru orchestra, partea I, „Creația“.

Bilete

Pentru acest eveniment biletele pot fi achiziționate online pe www.tnobconstanta.ro/bilete sau de la agenția de bilete a Teatrului „Oleg Danovski“.

Biletele pentru aceste spectacole au preţuri de 20 lei, conform diagramei sălii. Copiii, elevii și studenții vor plăti pe un bilet 8 lei, pe baza carnetelor de note vizate de zi, iar pensionarii, 15 lei, pe baza talonului de pensie.

Tichetele se pot achiziționa și de la agenția de bilete din incinta Teatrului „Oleg Danovski“, care este deschisă joi, 22 august și vineri, 23 august, între orele 12.00 și 17.00, precum și duminică, de la ora 18.00.

Începând cu 1 ianuarie 2019, biletele la evenimentele Teatrului „Oleg Danovski“ (cu excepția serilor lirice și camerale din foaier și a spectacolelor pentru copii) se pot achiziționa și online prin intermediul entertix.ro/ myticket.ro sau direct de pe tnobconstanta.ro/bilete/. Pentru achiziția online de bilete, se aplică un comision peste valoarea biletelor. Plata se poate face online cu cardul. Tichetele pot fi cumpărate și din rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *