Placido Domingo Jr. cântă la Constanța, pe 15 și 16 martie

Placido Domingo Jr. va susține două concerte extraordinare, pe 15 și 16 martie, de la ora 19.00, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“. Alături de fiul celebrului tenor spaniol pe scenă vor mai urca sopranele Alexandra Coman și Daniela Vlădescu, dar și baritonul Stefan Popov. Conducerea muzicală va fi asigurată de maestrul Lucian Vlădescu.

Concertul se va desfășura cu participarea orchestrei și corului Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“, condus de maestrul Adrian Stanache.

Bilete pentru cele două concerte mai pot fi procurate de la agenția teatrului, la prețuri de 40 și 50 de lei, în funcție de locul ocupat în sală. Pensionarii vor plăti 20 sau 25 lei pentru un bilet, în funcție de locul ocupat în sală, iar copiii, elevii și studenții, doar 8 lei.

Agenția de bilete, situată în incinta Teatrului „Oleg Danovski“, este deschisă în zilele de luni, miercuri, joi și vineri, între orele 11.00 și 17.00, fiind închisă doar marțea. Sâmbătă și duminică, agenția funcționează, doar în zilele în spectacole, în intervalul orar 18.15-19.00. În cazul în care nu sunt programate spectacole în aceste ultime două zile ale săptămânii, agenția va fi închisă. Rezervări telefonice se fac doar în timpul programului de funcționare al agenției, la numărul de telefon 0241.481.460.

Începând cu 1 ianuarie 2019, biletele la evenimentele Teatrului „Oleg Danovski“ (cu excepția serilor lirice și camerale din foaier și a spectacolelor pentru copii) se pot achiziționa și online prin intermediul entertix.romyticket.ro sau direct de tnobconstanta.ro/bilete/. Pentru achiziția online de bilete, se aplică un comision peste valoarea biletelor. Plata se poate face online cu cardul. Tichetele pot fi cumpărate și din rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *