Întâlniri inedite cu artiștii Teatrului „Oleg Danovski“

Deoarece instituțiile de cultură sunt închise pentru public, pentru a limita răspândirea noului coronavirus, artiștii Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ vor intra în casele constănțenilor și iubitorilor de artă de pretutindeni prin intermediul paginii de Facebook, în cadrul proiectului „Chiar dacă #stamacasa, mergem mai departe!“.

Cu acest prilej, toți artiștii prezintă câte un moment artistic, înregistrat acasă. Proiectul a fost deschis joi, 26 martie, cu „Tătăl nostru“, pe muzica lui Sabin Păutza, în interpretarea tenorului Răzvan Săraru.

Răzvan Săraru – ”Tatăl nostru” (S. Păutza) #stamacasa

Chiar dacă #stamacasa, mergem mai departe!Razvan Sararu tenor ”Tatăl nostru” – S. PăutzaPentru a vizualiza și restul înregistrărilor din această serie, accesați playlist-ul ”In loc de cuvinte…” https://www.facebook.com/watch/TNOBConstanta/2519410451642142/Să ne revedem cu bine în sala de spectacole a Teatrului Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski” !

Geplaatst door Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski op Donderdag 26 maart 2020

Vineri, 27 martie, prim-soliștii Irina Ganea Mihaiu și Adrian Mihaiu au prezentat un emoționant moment coregrafic după celebra melodie a lui Edith Piaf, „Je ne regrette rien“.

Sâmbătă, 28 martie, a fost rândul mezzosopranei Gabriela Dobre să vină în fața publicului cu „Ave Maria“, de William Gomez.

Gabriela Dobre – ”Ave Maria” (W. Gomez) #stamacasa

Chiar dacă #stamacasa, mergem mai departe!GABRIELA DOBRE”Ave Maria” – W. GomezPentru a vizualiza și restul înregistrărilor din această serie, accesați playlist-ul ”In loc de cuvinte…” https://www.facebook.com/watch/TNOBConstanta/2519410451642142/

Geplaatst door Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski op Zaterdag 28 maart 2020

Pentru a vedea și revedea toate înregistrărilor din această serie, cei interesați pot accesa playlist-ul „În loc de cuvinte…“ accesând link-ul: https://www.facebook.com/TNOBConstanta/playlist/2519410451642142/.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *