Întâlniri de poveste pentru cei mici, în stațiunea Mamaia

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare“ din Constanța îi așteaptă pe prichindei, și în acest weekend, în Piațeta Perla din stațiunea Mamaia, pentru a urmări povești nemuritoare transpuse de actori talentați în spectacole de teatru.

Sâmbătă, în prima zi a lunii august, de la ora 19.00, pe scenă va urca „Rățușca cea urâtă“, descinsă din povestea lui Hans Christian Andersen.

Regia, scenariul și scenografia sunt semnate de Valentin Dobrescu, iar muzica, de Radu Alin Macovei Moraru. Vor da viață personajelor de poveste:  Rovena Paraschivoi, Andrei Stroescu, Claudia Brădescu, Arina Cojocaru și Ion Ciolan.

Spectacolul este recomandat grupei de vârstă 3+ și are o durată de 55 minute.

Duminică, 2 august, de la ora 19.00, micii spectatori se vor întâlni cu cei trei purceluși din povestea lui Sergey Mihailov.

Spectacolul recomandat grupei de vârstă 3+, cu o durată de 50 minute, îi va aduce în fața publicului pe Arina Cojocaru, Grațian Prisacariu, Ion Ciolan și Tiberiu Roșu.

Regia e semnată de Gheorghe Balint, muzica, de Dan Bălan, iar decoruri sunt realizate de Adrian Drăguț.

Reprezentațiile se desfășoară sub genericul „Amfiteatru cultural“, proiect inclus în cadrul stagiunii în aer liber  BEST SUMMER ART FEST CONSTANȚA 2020 – BE. SAFE, organizată de Teatrul de Stat Constanța,  cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, pe scena pusă la dispoziția de către Primăria Municipiului Constanța.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *