Dacă e weekend, se cântă la balconul Teatrului „Oleg Danovski“

Dacă e weekend, se știe: artiștii Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ ies la balconul instituției pentru a cânta publicului din parc, așezat pe cele 84 de scaune puse la dispoziție de organizatori sau constănțenilor care stau pe băncuțe sau aleg să rămână în picioare.

Sâmbătă, 1 august, de la ora 20.00, Teatrul „Oleg Danovski“ le propune melomanilor un concert cu bijuterii muzicale instrumentale, cu lucrări din creația unor compozitori precum: Bach, Beethoven, Handel, Zaharov, Mancini, Dvorak, Weber, Sostakovici.

Vor cânta pentru public artiștii instrumentiști Mitică Feraru, Ioana Crudu, Maria Boteanu, Constantin Grigorescu, Daniela Railean, Adeline Penescu, Cristian Fulga, Simion Crudu, Florin Iacob, Adela Necula, Costinel Florică, Anca Scarlat, Vladislav Zodieru, Andrei Railean, Livian Trufin, Vitalie Postolache, Cristina Vârtejan, Bogdan Manciu, Marcel Dășanu, Benoni Bolea, Vitali Porcescu, Vitali Milosta, Serghei Porcescu și Andrada Ștefan.

„O sole mio“

Duminică, 2 august, de la ora 20.00, constănțenilor li se propune divertismentul muzical „O sole mio“, care îi va aduce la balcon pe soliștii: Mădălin Băldău, Doru Iftene, Mihaela Ionescu, Ana Maria Mladinovici, Bogdan Ocheșel, Elena Rotari, Stela Sîrbu și Daniela Vlădescu.

Intrarea la eveniment este gratuită, dar participanții trebuie să respecte un regulament impus de contextul epidemiologic.

Vă așteptăm, ne-a fost dor de voi și de normalitate. Mulțumim tuturor celor ce ne-au sprijinit, tuturor salariaților Teatrului Național de Operă și Balet «Oleg Danovski» din Constanța și minunatului public care ne este alături“, a transmis managerul instituției de cultură, soprana Daniela Vlădescu.

Evenimentele muzicale de la… balcon se organizează, în fiecare weekend, până pe 6 septembrie, cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța, Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța și Direcției de Sănătate Publică Constanța.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *