„Degețica“ și „Mica sirenă“, la Teatrul pentru Copii

Micii spectatori sunt invitați în această săptămână în sala de spectacole a Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“, pentru a se întâlni cu personaje de poveste.

Vedeta săptămânii este Degețica, eroina din povestea cu același nume a lui Hans Christian Andersen, care va urca pe scenă miercuri și joi, de la ora 10.00, după ce s-a întâlnit cu prichindeii constănțeni în această marți.

Dramatizarea poveștii și regia sunt semnate de Toma Hogea, scenografia e creată de Mihai Pastramagiu, muzica, de Tibor Cari, iar coregrafia de Geta Răvdan-Huncanu. De light design s-a ocupat Adrian Buliga,. Din distribuție fac parte actorii: Rovena Paraschivoi, Tiberiu Roșu, Claudia Brădescu, Arina Cojocaru, Clara Ghiuvelechian, Grațian Prisacariu, Daniela Vlad, Ion Ciolan și Daniel Minciună.

Spectacolul este adresat grupei de vârsta 3+.

Duminică, 16 februarie, de la ora 10.00, micii spectatori se vor întâlni cu Mica Sirenă, descinsă și dintr-o poveste a celebrului scriitor danez. Regia și scenariul sunt realizate de Cristian Mitescu, scenografia e semnată de Eugenia Tărășescu-Jianu, coregrafia, de Sergiu Ionuț Anghel, iar muzica, de Alexandru Berehoi. Vor da viață personajelor de poveste actorii: Daniela Vlad, Clara Ghiuvelechian, Daniel Minciună, Grațian Prisacariu, Tiberiu Roșu și Arina Cojocaru.

Spectacolul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între trei și 12 ani.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *