Îndrăgostiții din Verona, la Călărași, în pași de dans

Romeo și Julieta, faimoșii îndrăgostiți din Verona, își vor depăna povestea de dragoste la Călărași, luni, 30 septembrie, începând cu ora 19.00.

Spectacolul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“, programat pe scena sălii de spectacole „Barbu Știrbei“ din Călărași, îi va aduce în fața publicului pe: Bogdan Bîrsănescu, Cătălina Iliescu, Daia Kashiwaba, Keita Kamijo, Cecilia Ursul și Ryan Brown.

Coregrafia baletului este realizată de Horațiu Cherecheș, asistent de coregrafie fiind Monica Cherecheș, iar scenografia este creația Nataliei Kornilova din Federația Rusă. Spectacolul a fost distins în 2015, la cea de-a III-a ediție a Galei Premiilor Operelor Naționale, cu Premiul pentru „Cel mai bun spectacol de balet clasic“.

Reprezentația de la Călărași face parte din proiectul „7zile7arte“, care se desfășoară în perioada 30 septembrie – 6 octombrie, în organizarea Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași.

În cadrul acestui proiect, pe scena din Călărași va fi prezentat, joi, 3 octombrie, de la ora 19.00, un alt titlu din repertoriul Teatrului „Oleg Danovski“ din Constanța, divertismentul muzical „Magic Swing“.

Sursă foto: Teatrul „Oleg Danovski“

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *