„Liliacul“, duminică, la Teatrul „Oleg Danovski“

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ invită publicul duminică, de la ora 19.00, în sala de spectacole, pentru a urmări faimoasa operetă compusă de Johann Strauss-fiul, „Liliacul“.  

Chiar dacă acţiunea se petrece în noaptea de Revelion, opereta „Liliacul“, are un farmec care nu ţine de niciun anotimp.

În atmosfera plină de voie de bună, presărate cu farse şi cu multe încurcături, publicul va fi introdus de Doru Iftene, Nicoleta Ardelean, Laura Eftimie, Stefan Popov – București, Lucia Mihalache, Mădălin Băldău, Iulian Bratu, Adrian Pîrlea, Constantin Acsinte, Gabriela Dobre şi Robert Safta.

Conducerea muzicală a spectacolului îi aparţine lui Adrian Stanache.

Regia artistică este semnată de Ognian Draganov, iar scenografia e realizată de Cătălin I. Arbore.

„Liliacul“, de Johann Strauss-fiul, este singurul spectacol al săptâmânii, la Teatrul de „Oleg Danovski“.

Bilete

Biletele pentru acest spectacol se găsesc la agenția Teatrului, dar pot fi procurate și online.

Copiii, elevii și studenții vor plăti 8 lei pe un bilet, pe baza carnetelor de note vizate de zi, iar pensionarii, 15 lei, pe baza talonului de pensie. Biletele fără reduceri au prețuri de 20, 25, 30, 40 și 50 lei, în funcţie de locul ocupat în sală, conform diagramei sălii.

Luni, miercuri, joi și vineri, agenția este deschisă între orele 11.00-17.00. În zilele de marți, este deschisă.
Sâmbătă și duminică, în zilele cu spectacol, agenția funcționează între orele 18.15-19.00. În zilele fără spectacol, agenția va fi închisă. Rezervările telefonice se fac doar în timpul programului la numărul de telefon 0241.481.460.

Începând cu 1 ianuarie 2019, biletele la evenimentele Teatrului „Oleg Danovski“ (cu excepția serilor lirice și camerale din foaier și a spectacolelor pentru copii) se pot achiziționa și online prin intermediul entertix.romyticket.ro sau direct de pe tnobconstanta.ro/bilete/. Pentru achiziția online de bilete, se aplică un comision peste valoarea biletelor. Plata se poate face online cu cardul. Tichetele pot fi cumpărate și din rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Sursă foto: Teatrul „Oleg Danovski“

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *