O noapte de poveste la Biblioteca Județeană Constanța

A fost o noapte de poveste pe 28 septembrie, la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman“ din Constanța, bună de… povestit celor care nu au reușit să vină să se bucure de evenimentele pregătite din timp, pentru a marca așa cum se cuvine acest moment atât de așteptat al toamnei culturale tomitane.

În program s-au regăsit sesiuni foto, cu… aripi din cărți sau în compania distinsei doamne de… hârtie din holul central, portrete la… minut, realizate de caricaturistul și graficianul Leonte Năstase, lansări de carte, ateliere de creație, spectacole de teatru, tururi ghidate în „labirintul“ cărților, lecții inedite și incitante de arheologie dobrogeană, susținute de arheologul Laurențiu Cliante, și multe alte surprize, printre care și o inedită prezentare de modă, în viziunea designerului Florentina Aioanițoaiei.

Mai mult decât atât, vizitatorii nocturni au putut să primească în dar și cărți, pe alese.

Bucuria de a participa la astfel de evenimente unice și emoționante s-a citit pe chipurile celor care au călcat pragul instituției de cultură, sâmbătă, 28 septembrie, între orele 16.00-24.00.

„Poveștile noastre din Noaptea Bibliotecii au fost foarte frumoase datorită strădaniei tuturor colegilor! Li se cuvin mulțumiri călduroase și aprecieri!Bucuria participanților este și bucuria bibliotecarilor!“, a declarat directorul Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman“, Corina Apostoleanu.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *