„Gaițele“ se întorc la Teatrul de Stat Constanța

După o absență îndelungată de pe scena constănțeană, faimoasa tragicomedie a lui Alexandru Kirițescu, pusă în scenă de Lucian Iancu, revine pe scena Teatrului de Stat Constanța într-o dublă reprezentație.

Primul spectacol dedicat Dudulenilor, din care se remarcă trioul de „viespi“ format din Aneta (Dana Dumitrescu), „șefa de clan“ și surorile ei, mezina Zoia (Maria Lupu), de la Caracal „de unde s-a răsturnat carul cu proști“, și Lena (Cristina Oprean), „colivăreasa“ familiei, este programat vineri, 19 aprilie, de la ora 19.00.

Ca urmare a epuizării numărului de bilete pentru acest spectacol, la cererea publicului a fost programată o a doua reprezentație, sâmbătă, tot de la ora 19.00.

Din distribuția „Gaițelor“, care a avut premiera în primăvara lui 2012, mai fac parte: Luiza Martinescu, Lana Moscaliuc, Andu Axente, Laura Iordan Adrian / Ana-Maria Ştefan, Remus Archip, Adrian Dumitrescu, Mirela Pană,  Liliana Cazan, Gelu Ciobanu, Claudia Mihuț și Gabriel Neață.

Scenografia este semnată de Lăcrămioara Dumitrașcu, iar coregrafia, de Raimonda Potlog.

Spectacolul are o durată de 2 ore și 25 de minute.

„De Paști. Săptămâna Patimilor“

Duminică, 21 aprilie, de Florii, în preambulul Săptămânii Mari, constănțenii sunt invitați să urmărească spectacolul „De Paști. Săptămâna Patimilor“, o pledoarie pentru a fi mai buni și mai indulgenți unii cu ceilalți. Spectacolul, după textul lui August Strindberg, tradus, adaptat și regizat de dr. Zoltan Schapira, care a semnat și decorurile, are costumele create de Olivia Costea, asistent de scenografie fiind Lăcrămioara Dumitrașcu.

Din distribuție fac parte: Maria Lupu, Adrian Dumitrescu, Ana Maria Ștefan, Laura Iordan Adrian și Andrei Cantaragiu, invitați speciali în spectacol fiind actorii Dorel Vişan și Mihai Sorin Vasilescu.

Durata acestui spectacol, care a avut premiera în primăvara lui 2017, este de o oră și jumătate.

Bilete

Pentru aceste spectacole, tichetele se pot achiziționa de la casa de bilete a teatrului la prețuri de: 40 lei (lojă), 30 lei (stal) și 7,5 lei (bilete pentru elevi, studenți, pensionari). Mai multe detalii puteți primi la numerele de telefon: 0241.488.247. / 0371.442.592.

Agenția  de bilete este deschisă luni, între orele 09.00-17.00, și de joi până duminică, între orele 11.00 și 19.00.

Începând cu 18 aprilie, biletele pentru spectacolele TSC pot fi achiziționate online, de pe  platforma mystage.ro.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *