Final de stagiune estivală la Teatrul „Oleg Danovski“

La Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“, Stagiunea Artistică Muzicală Estivală a României – SAMER 2020 se va încheia în acest weekend.

Sâmbătă, de la ora 20.00, iubitorii canțonetelor sunt așteptați în parc, pentru a urmări o o adaptare muzicală a spectacolului de divertisment „O, sole mio!“, susținută la balconul instituției de către artiștii tomitani. Soliști vor fi: Daniela Vlădescu, Lucia Mihalache, Stela Sîrbu, Silvia Simionescu, Mihaela Ionescu, Raluca Dărăban, Gabriela Dobre, Răzvan Săraru și Bogdan Ocheşel.

Duminică, de la aceeași oră, este programat un concert cu arii și coruri celebre din opere și operete, „Musica sempre libera“. Soliști vor fi: sopranele Laura Eftimie, Elena Rotari și Stela Sîrbu, mezzosoprana Lucia Mihalache, tenorii Răzvan Săraru și Doru Iftene, baritonii Marius Eftimie și Bogdan Ocheșel. Alături de ei se va afla corul Teatrului „Oleg Danovski“, condus de maestrul Adrian Stanache.

Intrarea la eveniment este liberă, în limita celor  84 de scaune puse la dispoziție de organizatori, iar accesul se va face pe baza unui regulament.

„Vă mulțumim pentru că ne-ați fost alături! Vă mulțumim pentru susținere! Vă mulțumim pentru aplauze! Întreaga echipă a Teatrului Național de Operă și Balet «Oleg Danovski» vă mulțumește și vă așteaptă la deschiderea stagiunii 2020-2021! Nu în ultimul rând mulțumim sponsorilor și partenerilor!

Această stagiune estivală, pe care am dorit-o dătătoare de speranță și aducătoare de bucurii ale sufletului, nu s-ar fi putut realiza fără sponsorii și susținătorii noștri“, a transmis managerul Teatrului „Oleg Danovski“, Daniela Vlădescu.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *