„Dobrogea în tratate politice internaționale“, masă rotundă la Biblioteca Județeană Constanța

Biblioteca Județeană Constanța (BJC) „Ioan N. Roman“ își îndeplinește nobila sa misiune de depozitar și sursă de cultură și informație, nu doar prin cărțile și periodicele care fac parte din colecțiile sale, ci și prin manifestările de care le organizează. O astfel de manifestare este masa rotundă cu tema „Dobrogea în tratate politice internaționale“ pe care o organizează joi, 12 iulie, de la ora 11.00.

„Activitatea face parte din seria de manifestări grupate sub genericul Centenarul Unității Românești, pe care instituția noastră le derulează, pe parcursul anului 2018. Este o continuare a manifestării din luna mai, Independența: etapă a Reîntregirii naționale“, a precizat directorul BJC, dr. Corina Apostoleanu, care a subliniat că masa rotundă face legătura cu manifestarea de mare anvergură care va avea loc în noiembrie, „140 de ani de la Unirea Dobrogei cu România“.

În cadrul evenimentului din 12 iulie, vor fi prezentate documentele și obiectele recent achiziționate și adăugate la expoziția dedicată Primului Război Mondial.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *