Degețica și Motanul Încălțat vin, în weekend, la Teatrul „Căluțul de mare“

La final de săptămână, prichindeii sunt așteptați din nou în sala de spectacole, pentru a se întâlni cu personaje de poveste.

Sâmbătă, 5 mai, de la ora 12.00, pe scenă va urca Degețica, simpatica eroină din povestea cu același nume a lui Hans Christian Andersen. Spectacolul este pus în scenă de regizorul Toma Hogea, care s-a ocupat și de dramatizarea textului, iar scenografia este realizată de Mihai Pastramagiu. Muzica este semnată de Tibor Cari, iar coregrafia îi aparține Getei Răvdan-Huncanu. De light design s-a ocupat Adrian Buliga.

Spectacolul „Degețica“ se adresează copiilor de la trei ani.

Vor da viața personajelor de poveste: Rovena Paraschivoi, Tiberiu Roșu, Claudia Brădescu, Arina Cojocaru, Clara Ghiuvelechian, Grațian Prisacariu, Daniela Vlad, Ion Ciolan și Daniel Minciună.

Duminică, 6 mai, de la ora 12.00, pe scena Teatrului „Căluțul de mare“ va urca nimeni altul decât istețul motan din povestea lui Charles Perrault. Scenariul, regia artistică și animația sunt semnate de Cristian Pepino, iar senografia este realizată de Cristina Pepino. Muzica este compusă de Dan Bălan, iar de mișcarea coregrafică s-a ocupat Maria Aprozianu, consultant pentru mânuirea păpușilor fiind Aneta Forna Christu, artist premiat de UNITER.

Se vor transpune în rolurile din poveste actorii: Daniel Minciună, Tiberiu Roșu, Clara Ghiuvelechian, Claudia Brădescu, Ion Ciolan și Andrei Stroescu.

Spectacolul „Motanul încălțat“ se adresează copiiilor cu vârste cuprinse între șase și 12 ani.

Biletele pentru ambele spectacole s-au epuizat.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *