De Ziua Culturii Naționale – „Un centenar de muzică românească“, la Teatrul „Oleg Danovski“

Pe 15 ianuarie, de Ziua Culturii Naționale, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ invită constănțenii, începând cu ora 18.30, să urmărească concertul „Un Centenar de muzică românească“, sub bagheta maestrului Cristian Brâncuși.

Soliștii serii vor fi violonistul Sebastian Tegzeșiu, pianista Andreea Bratu, sopranele Ionela Duma, Laura Eftimie, Mihaela Ionescu, Elena Rotari, Silvia Simionescu, Stela Sîrbu și Daniela Vlădescu, mezzosoprana Lucia Mihalache, tenorii Mădălin Băldău, Doru Iftene și Răzvan Săraru, alături de baritonii Marius Eftimie și Bogdan Ocheșel.

un centenar de muzica romaneasca teatrul oleg danovski afis

Începând cu 1 ianuarie, biletele pentru evenimentele organizate de Teatrul „Oleg Danovski“ (cu excepția serilor lirice și camerale din foaier și a spectacolelor pentru copii) pot fi achiziționate online prin intermediul entertix.romyticket.ro. Pentru achiziția online de bilete, agenția de ticketing entertix.ro aplică un comision peste valoarea biletelor. Plata se poate face online cu cardul, prin transfer bancar sau cu plata ramburs, la curier. Tichetele pot fi cumpărate și din rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Cei care aleg varianta clasică de achiziționare a biletelor trebuie să știe că agenția de bilete din incinta Teatrului „Oleg Danovski“ este deschisă în zilele de luni, miercuri, joi și vineri, între orele 11.00 și 17.00, și este închisă doar în zilele de marți. Sâmbătă și duminică ea funcționează doar în zilele în care sunt spectacole, în intervalul orar 17.45-18.30. Rezervări telefonice se fac doar în timpul programului de lucru al agenției, la numărul de telefon 0241.481.460.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *