„Concert astral“ online dedicat Lunii Astronomiei

Melomanii sunt așteptați pe 1 mai, de la ora 18.00, la un „Concert astral“ în cadrul căruia artiști lirici și instrumentiști reputați vor prezenta compoziții vocale și instrumentale dedicate soarelui, stelelor și fenomenelor astronomice.

Evenimentul va fi transmis în direct pe Facebook, YouTube și pe www.cluborfeu.live, acesta fiind inclus în Stagiunea #concertdeacasa. Accesul este liber.

Printre cei care și-au anunțat participarea se numără și tenorul constănțean Răzvan Săraru. Ceilalți artiști sunt, în ordine alfabetică, pianistul Alexandru Burcă, soprana Daniela Ciociea, baritonul Odin Ciociea, basul Florin Ganea, pianistul Tudor Scripcariu, tenorul Alin Stoica și soprana Diana Tudor.

Geplaatst door Concert de acasa op Zondag 26 april 2020

Concertul, dedicat Lunii Astronomiei care abia s-a încheiat (aprilie), va fi ilustrat cu imagini cosmice. Moderatori pe teme de astronomie sunt Dragoș Brașov (Planetariu.ro), președinte al Asociației Astronomice Urania, coordonator al celui mai mare planetariu din România, Supernova Planetariu – aflat la Slănic Prahova și Valentin Grigore, coordonator național în România a Lunii Mondiale a Astronomiei, președinte  al Societății Astronomice Române de Meteori.

Evenimentul este o producție Club Orfeu Live. Luminile de producție au fost oferite de Adi Șandor, regia de transmisie e asigurată de Mihai Hristu, iar de concept și prezentarea artistică s-a ocupat Liana Tauberg de la „Amicii operetei“.

La finalul concertului, oaspeții sunt invitați să facă o donație pentru a susține evenimente muzicale viitoare derulate online. Această formă de exprimare artistică de ultimă instanță este necesară până ce ne vom putea întoarce cu toții la marea noastră dragoste – scena de concert sau spectacol – unii pe scenă, alții în sală, pregătiți să-și aplaude stelele. Accesul la concert este liber, așa că am modelat calea spre pagina de Donații printr-o invitație de a cumpăra Bilete. Sunt acceptate cardurile bancare Visa ș Mastercard, iar procesatorul de plăți este Netopia – MobilPay cu sediul în București“, au transmis organizatorii.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *