Căsuța lui Moș Crăciun de la Constanța, un loc plin de magie

Festivalul Iernii 2019, deschis zilnic în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, în perioada 6 decembrie-12 ianuarie, este locul unde magia este la ea acasă și unde chiar și lui Moș Crăciun îi place să stea.

De altfel, moșul cel darnic cu plete dalbe a deschis aici patru ateliere. Căsuța lui Moș Crăciun este primul dintre ele. Aici bradul e împodobit și au zilnic o mulțime de activități: „jocuri ale copilăriei, în zilele de luni, ateliere de dans – marțea, ateliere de turtă dulce – miercurea, ateliere de animație – joia, ateliere de filme – vinerea, ateliere de jocuri – sâmbăta și ateliere de muzică – duminica“, după cum au transmis organizatorii.

Mai mult, aici se pot poza, lângă bradul împodobit, și părinții, dar și îndrăgostiții. Dar nu numai ei. Oricine dorește să aibă o amintire frumoasă de la Festivalul Iernii din acest an.

Celelalte patru ateliere ale lui Moș Crăciun din Țara Piticilor sunt: Atelierul de Artă, Atelierul de Magie și Căsuța cu Basme Românești. Ele sunt deschise tot după același program: de luni până joi, între orele 16.00-20.00 și de vineri până duminică, între orele 12.00-20.00.

Festivalul Iernii 2019 este organizat de Asociația Culturală pentru Tineret și Copii „Art Theatre“. Proiectul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *